Mijn droomhuis is verre landen

Mijn droomhuis

20150208_140117 kopie

Is verre landen

Waar je binnen treedt

En weet

Ik ben thuis

 

De wereld is mijn dak

Beschut, beschermd in mijn bestaan

 

Waren er geen drempels

Dan zou de wereld zonder grenzen zijn

 

De vreemde voelt zich thuis

Warm, geborgen bij mijn haard

Vuur van licht en leven en de liefde

 

Mijn huis kent geen gesloten deuren

Er vallen gaten van geluk

Licht, lucht, ruimte zal er zijn

Vlinders vliegen vogel vrij

 

Mijn ramen geuren van de aarde

Alle meubels zijn een mix

Van mensen blank en zwart

Niets en niemand meer apart

 

In de keuken vind je golven van genot

Bloemen, kruiden, geuren

De vloer van mos en heide

Kleuren zeeën van geluk

Potten, pannen zijn herinnering

Deze vallen nooit meer stuk

 

In mijn droomhuis zijn geen zekerheden

Ik heb ze de deur maar uit gedaan

 

Dit droomhuis is mijn leven

Ziel van mijn hele wezen

 

Mijn droomhuis

Is enkel mijn bestaan

 

 

Gepubliceerd door

Marian

Ik luister graag naar de stilte. Wars van mode, merken en meelopen. Extreem dierenliefhebber. Vegetarisch. Yoga. Schrijven. Lezen. Reizen. Pionier. Inspirator. Mindfulness. Idealist. Ik vind niets vanzelfsprekend. Pas niet in het plaatje van de gewenste maatschappij. Trek graag mijn eigen plan, daarbij de kudde ontwijkend. Ik ben graag samen, maar heb alleenzijn nodig om alle ideeën een plaats te kunnen geven. Ik adem liever uit dan in. Ben altijd onderweg, soms in mijn hoofd, op zoek naar innerlijk avontuur. Soms fysiek, op weg naar nieuwe ervaringen en herinneringen. Inspiratie is mijn leven, reizen mijn thuiskomen. Mijn veiligheid is het onbekende. Ben altijd op zoek naar schoonheid. "A mind forever voyaging through strange seas of thought... Alone". Newton