Hollandse wolken

20150301_165820

Hollandse wolken lucht

Mijn hart en

Wanen zich zachte gestaltes

Donderen onderhuids; geraas

  

Meeuwen dobberen koppen

Als lichtzinnige boeien

Mee met oneindige deining

In mijn schrijnende lijf

  

Hunkerende heimwee

Verleden; zout in mijn hart

Zee, neem me hemels mee

Het zilte geluid van toen

  

Stil de golven waar tijd

Oneindig spoorloos verdwijnt

Onder dreigend drijvend zand

korrels vergaan geluk

  

Lucht en zandkastelen

Bouwen de herinnering aan

mijn innerlijke oceaan en

ik verdrink in verlangen

Gepubliceerd door

Marian

Ik luister graag naar de stilte. Wars van mode, merken en meelopen. Extreem dierenliefhebber. Vegetarisch. Yoga. Schrijven. Lezen. Reizen. Pionier. Inspirator. Mindfulness. Idealist. Ik vind niets vanzelfsprekend. Pas niet in het plaatje van de gewenste maatschappij. Trek graag mijn eigen plan, daarbij de kudde ontwijkend. Ik ben graag samen, maar heb alleenzijn nodig om alle ideeën een plaats te kunnen geven. Ik adem liever uit dan in. Ben altijd onderweg, soms in mijn hoofd, op zoek naar innerlijk avontuur. Soms fysiek, op weg naar nieuwe ervaringen en herinneringen. Inspiratie is mijn leven, reizen mijn thuiskomen. Mijn veiligheid is het onbekende. Ben altijd op zoek naar schoonheid. "A mind forever voyaging through strange seas of thought... Alone". Newton